Βρέθηκε η σκυλίτσα που υιοθετήθηκε και εξαφανίστηκε από νεαρή στην Ξάνθη



Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Ξάνθης που έγινε γνωστό πριν τρεις ημέρες μέσα από το Dogw0rld. Η σκυλίτσα Τίνκυ που είχε υιοθετηθεί από νεαρή και είχε εγκαταλειφθεί την ίδια μέρα, βρέθηκε! Επρόκειτο για ένα σκυλάκι με ιδιαίτερο χαρακτήρα, διστακτικό και επιφυλακτικό με τους ανθρώπους, οπότε το σοκ της εγκατάλειψης που βίωσε είναι τεράστιο. Ο φόβος της αυξήθηκε και πλέον κοιμάται κάτω από ένα κρεβάτι, για να νιώθει ασφάλεια. 
  
Άλλωστε δεκαπέντε μέρες τριγυρνούσε σε μια άγνωστη πόλη δίνοντας τον δικό της αγώνα επιβίωσης. Η μικρή Τίνκυ φέρει τραύματα σε όλο το κορμάκι της και τα δύο πίσω άκρα της, όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες, είναι σπασμένα. Σύντομα, σύμφωνα με την Φιλοζωική Κομοτηνής, θα μεταφερθεί στον κύριο Αγαθαγγελίδη στη Θεσσαλονίκη ώστε να χειρουργηθεί.

Να σημειώσουμε ότι η Φιλοζωική έχει προβεί ήδη σε μήνυση και θα κινηθεί δικαστικά. Επιπλέον, ενημερώθηκαν οι περισσότερες Φιλοζωικές σχετικά με τα στοιχεία της νεαρής, ώστε να μην της ξαναδοθεί άλλο ζώο. Θα πληρώσει τα πρόστιμα για όλες τις παραβάσεις που έκανε και για όλο το κακό που προκάλεσε.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld