ΣΟΚ στα Φιλιατρά: 84χρονος βίασε σκύλο - Ο δράστης συνελήφθη και θα δικαστεί στις 8/5


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΔΩ

Ένα αποκρουστικό περιστατικό που δημιουργεί συναισθήματα ντροπής είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως καταγγέλλει η Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου από την Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε στις 07:30 χθες το πρωί, πληροφορήθηκε ότι κάποιος είδε έναν άνδρα νωρίτερα το πρωί να κάνει σεξ με έναν σκύλο στην πλατεία των Φιλιατρών

Η κ. Κανελλοπούλου έσπευσε στην πλατεία να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. Μίλησε με τον μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε ότι ξύπνησε πολύ πρωί και είχε πάει στην πλατεία. Καθότανε σε ένα παγκάκι στην πάνω πλευρά τις πλατείας όταν είδε έναν άνδρα να μπαίνει στην πλατεία από την ίδια πλευρά, κρατώντας ένα σκυλί στην αγκαλιά του. Φοβούμενος ότι θα κάνει κακό στο σκυλί, σηκώθηκε και κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο για να δει τι θα κάνει με το σκυλί. 

Έπαθε μεγάλο σοκ όταν τον είδε να μπαίνει στην διαδικασία και να προσπαθεί να κάνει έρωτα με το σκυλί. Έμεινε κοκαλωμένος στο σημείο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Όταν ο δράστης τελείωσε, άφησε το σκυλί ελεύθερο και ο μάρτυρας τον πήρε από πίσω μέχρι που φτάσανε σε ένα καφενείο. Στο καφενείο μέσα, ο μάρτυρας, μπροστά στον άλλο κόσμο, είπε στον δράστη ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό που έκανε πριν με το σκυλί. Έγινε μία αντιπαράθεση και ο δράστης έφυγε. 

Ένας άλλος στο καφενείο είπε ότι και αυτός τον είχε δει πιο παλιά και θέλοντας να κάνουν κάτι, βρήκανε τρόπο να πάρουν τηλέφωνο την κ. Κανελλοπούλου για να τους βοηθήσει. Η κ. Κανελλοπούλου αφού συνέλεξε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν, πήγε μαζί με τους δύο μάρτυρες στο σημείο που έγινε το συμβάν κι έπειτα στην αστυνομία, όπου και κατέθεσαν για το περιστατικό

Ευτυχώς η κ. Κανελλοπούλου εντόπισε το σκυλί, το οποίο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο. Το σκυλί για καλή του τύχη είναι καλά στην υγεία του. 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία αλλά το δικαστήριο πήρε αναβολή για τις 8 τις Μαΐου. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λόγο ηλικίας. Πρόκειται για έναν 84χρονο κάτοικο των Φιλιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld