Πάτρα: Δεν κατέθεσε η μάρτυρας για τον σκύλο που συνέθλιψαν στο απορριμματοφόρο


Χωρίς την προσέλευση της συμπολίτισσας που αρχικά είχε δηλώσει ότι είδε τι ακριβώς είχε συμβεί με τον σκύλο που έχασε τη ζωή του σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πατρέων ολοκληρώθηκε η προανακριτική διαδικασία για το τραγικό περιστατικό (διαβάστε ΕΔΩ).


Η συμπολίτισσα δεν προσήλθε, αν και κλήθηκε και έτσι η διαδικασία που διενήργησε υπηρεσιακό στέλεχος του Δήμου ολοκληρώθηκε με μόνο έναν μάρτυρα, την πρόεδρο του Αχαϊκού Συλλόγου για τη Μέριμνα των ζώων Αναστασία Αραβαντινού, η οποία επικαλέστηκε την μαρτυρία της συμπολίτισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν σύμφωνα με το πόρισμα δεν προέκυψαν στοιχεία που να τεκμηριώνουν με βεβαιότητα τη διάπραξη κάποιου πειθαρχικού ελέγχου εκ μέρους των εργατών συνοδών, ενώ δεν αναγνωρίζει καμία εμπλοκή στον οδηγό.

Το πόρισμα παραδίδεται στο Δήμαρχο ο οποίος και θα αποφασίσει εάν θα δώσει εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση ή θα πάψει τη διαδικασία. 


dete.gr


1 σχόλιο:

  1. Unbelievable!this witness in Patras didnt come to the court.Shame to her!!!!hope they will pay for this murder of this poor dog,which was hooribly massacred in the garbagge lorry!!!Thats Greece today!!!!!Alexander Lechonitis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld