Ύποπτο ζευγάρι ακολουθούσε το απορριμματοφόρο του Δήμου Πατρέων (;)




To γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, που δημοσιεύσαμε στο dogw0rld.blogspot.gr με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων που πολτοποίησαν σκύλο στο απορριμματοφόρο (διαβάστε ΕΔΩ).

Οι υπάλληλοι αρχικά κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι δεν άκουσαν -  δεν είδαν κάτι, παρά μόνο την τελευταία στιγμή και ενώ ο μηχανισμός είχε τεθεί σε λειτουργία με αποτέλεσμα να μην έχουν δυνατότητα αντίδρασης (διαβάστε ΕΔΩ)!

Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες του greekmagazino.us, οι δυο εργαζόμενοι φέρονται να υποστηρίζουν οτι η υπόθεση… “στήθηκε” απο δυο άγνωστα άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα που ακολούθησαν με ένα όχημα τύπου μερσεντές την πορεία του απορριμματοφόρου απο τον κάδο και μέχρι το σημείο που έγινε αντιληπτή απο διερχόμενους η παρουσία του σκύλου. 

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους εργαζόμενους να κάνουν λόγο για περίεργες κινήσεις του ζευγαριού που πιθανόν να ήταν τα αφεντικά του άτυχου τετράποδου.

Όπως λένε οι τρεις υπάλληλοι που κατηγορούνται για εν ψυχρώ εκτέλεση του ζώου, θα πρέπει το αφεντικό του ζώου να το είχε σκόπιμα πετάξει στον κάδο μάλλον επειδή ήταν άρρωστο, καθώς – όπως επισημαίνουν- αυτό δεν αντέδρασε όταν ήταν στον κάδο ούτε ακούστηκε η φωνή του όταν άδειαζε ο κάδος.

Αρνούνται ότι τους φώναζαν γονείς και μαθητές και όλα όσα τους καταλογίζουν.

Το Σωματείο Οδηγών Χειριστών του Δήμου Πατρέων καταδικάζει απερίφραστα το αποτρόπαιο αυτό γεγονός που συνέβη σήμερα στο Καστρίτσι Πατρών. Διαβεβαιώνει ότι από πλευράς του θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση αυτή και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους.


4 σχόλια:

  1. μηπως το εβαλαν Ufo??Μας κοροιδευουν???ελπιζω να αποδοθει δικαιοσυνη για την ψυχουλα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει κανεις μαρτυρας?καποιοι θα ειδαν σιγουρα,διαφορετικα δεν θα ειχε μαθευτει.Ασ εμφανιστει καποιος.και επιτελους υπαρχουν νομοι για τα ζωα πλεον που ομως καθε τοσο κατι γινεται κ βλεπουμε οτι οι περισσοτεροι αθωονονται,ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tora Pou Ta Pragmata Stenevoun Tha Vroun Olon Ton Idon Tis Dikel
    ologie...... Einai Eglimaties... Oute Pio Ligo.. Oute Pio Poli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thanato theloun giati nomizoun pws einai zwa enw stin teliki aftoi einai zwa kai theloun tin idia metaxirisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld