Ακτιβιστές έσωσαν 200 beagle που προορίζονταν για πειράματα!


Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 100 περίπου ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν σε μια διαμαρτυρία κατά των πειραμάτων στα ζώα, έξω από το Royal Institution στην περιοχή Σάο Ρόκε. Κατά την διάρκεια της νύχτας (ξημέρωμα Παρασκευής 18 Οκτωβρίου) κατάφεραν να διασώσουν περίπου 200 σκυλιά Beagle που προορίζονταν για πειράματα.




Beagle τα σκυλιά των εργαστηρίων...
 
Το αντικείμενο δοκιμών σε ζώα είναι για πολλά εργαστήρια τα σκυλιά Beagle, μιας και έχουν εκτραφεί να είναι φιλικά, υπάκουα, και είναι ευκολότερη η χρήση τους, και αν και τα υποβάλουν σε διάφορα πειράματα, με ένεση, εισπνοή ή ταΐζοντας τα με τα σκευάσματα, αυτά δεν είναι επιθετικά.



Τα σκυλιά πειραματόζωα ζουν περιορισμένα σε κλουβιά, συχνά σε κτίρια χωρίς φυσικό φως, και έτσι συνήθως περνάνε για όλη τους την ζωή, χωρίς να έχουν δει ποτέ τον ήλιο ή τον ουρανό, ακόμα και το φυσικό έδαφος είναι άγνωστο για αυτά.



Ακόμα στα σκυλιά πολλές φορές αν όχι όλες, αφαιρούν τις φωνητικές τους χορδές, για να μην ακούγονται όταν κλαίνε.



Τρέφονται με ειδικά σκευάσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιήσουν τα απόβλητα τους, πράγμα που σημαίνει ότι η τροφή τους δεν έχει γεύση, δεν παίζουν έξω ή να αλληλεπιδρούν με άλλα ζώα ή ανθρώπους. 



Με λίγα λόγια, τα σκυλιά αυτά γεννήθηκαν για να ζουν σε ένα απάνθρωπο περιβάλλον, και να δέχονται συνέχεια δόσεις πόνου και δηλητηρίων.



Δείτε φωτογραφίες από την διάσωση


















8 σχόλια:

  1. ενα τεραστιο μπραβο στα παιδια..ευχομαι να συνεχισουν ολη αυτη την προσπαθεια!Εχετε την υποστηριξη ολων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιζουν συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THASTS MY GIRL... SHOWS THEM THE MIDDLE FINGER THE BASTARDS !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......και μέσα στις κρατικές κλινικές ..ως προτινος ...τογραφαν παλαιοτερα,ειχαν επιγραφή!.. κιολας ...σε ανηλιαγο 'δωμάτιο"χωρις παράθυρα και στο πιο απόμερο ...σημειο μετά απο πολλούς τοίχους!......'ανθρωποι' Ενσαρκωμένοι διάβολοι! και οι φαρμακοεταιρείες όλο αυξάνουν και δεν χορταίνουν...τάχα οτι μερίμνησαν με πειράματα υπέρ της ανθρωπότητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpravo tous...to mono pou den mou arese einai oi katastrofes sta ergastiria. oxi gia kana idietero logo apla giati mporoun na tous katigorisoun gia vandalismo...(ipothesi kano) tixera ta skilia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΓΚΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΛΕΜΑ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!! ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε τουλάχιστον 20 χρόνια που διάβασα για πειράματα, beagle,μεγάλες εταιρείες και μεγάλα πανεπιστήμια. Ότι δηλαδή εκείνοι που αγοράζουν, αγοράζουν ολόκληρες οικογένειες beagle γιατί είναι υπάκουα, και υπάρχουν εκτροφεία που εκτρέφουν μόνο γι αυτό.Τα παίρνουν, τους κάνουν πειράματα και μετά τα ευθανατώνουν, και πάλι από την αρχή. Θέλεις ονόματα; Πανεπιστήμιο δεν θυμάμαι, ή οξφόρδη ή καιμπριτζ (και γιατί όχι και στα δύο) εταιρεία HILLS, ναι, εκείνοι με τις ζωοτροφές.Δεν υπάρχει μεγάλη εταιρεία πάντως που να μην κάνει πειράματα ή δοκιμές στα ζώα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld