Άδωνης Γεωργιάδης: Αποκλείεται με μένα εδώ να γίνουμε Ρουμανία


Κατηγορηματικός ήταν σε σχόλιο του σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας να προτείνει προγκρόμ ευθανασιών κατά των αδέσποτων με προκάλυμμα τη δημόσια υγεία, από το Twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Την καταγγελία αυτή είχε κάνει με επείγουσα ανοιχτή επιστολή η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. (διαβάστε ΕΔΩ


Ο Υπουργός Υγείας έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter: «Πληροφορήθηκα ότι υφίστανται σε κάποιους υπηρεσιακούς του Υπουργείου σκέψεις για τα αδέσποτα τύπου Ρουμανίας. Αποκλείεται με μένα εδώ».





1 σχόλιο:

  1. Ξέρεις κάτι ρε Γεωργιάδη? Σε πιστεύω. Δεν θα γίνουμε Ρουμανία. Έχουμε πολύ δρόμο να διασχίσουμε μέχρι να τους φτάσουμε. Αν νομίζεις ότι το επίπεδο πολιτισμού ενός κράτους φαίνεται από κάποιους νόμους γραμμένους σε χαρτί ε, συνέχισε στην παράκρουσή σου.
    Εκτός αν νομίζεις ότι αυτό που συμβαίνει στο δημοτικό κυνοκομείο της Δράμας, εδώ
    http://dogw0rld.blogspot.gr/2013/10/frikh-sto-kynokomeio-ths-dramas-en-eth-2013-fwto.html
    έχει κάποια σχέση με τη νομοθεσία για τα αδέσποτα στη χώρα μας ή ότι είναι καλύτερο και πιο πολιτισμένο από αυτό που με νόμο προσπαθούν να κάνουν στη Ρουμανία.

    Εγώ ξέρεις τι πιστεύω? Η επιλογή των Ρουμάνων να λύσουν το πρόβλημα με ευθανασίες δείχνει πολιτισμό μεσαιωνικού επιπέδου. Αυτό που συμβαίνει στο κυνοκομείο της Δράμας είναι πολιτισμού Νεάντερταλ.
    Αλλά βλέπεις ... να τα αφήνεις να πεθαίνουν βασανιστικά από μόνα τους έρχεται πιο φθηνά, σωστά? Η ευθανασία κοστίζει κατιτίς όσο να ναι, ε?

    Ξέρεις κάτι ρε Γεωργιάδη? Τόσα χρόνια χρήστης του Ίντερνετ, ακόμα και σε κατάσταση έντονου θυμού/εκνευρισμού, ποτέ μου δεν έχω προβεί στον χαρακτηρισμό που θα κοτσάρω σε σένα.
    Είσαι και ΠΟΛΥ Μ@Λ@Κ@Σ ρε παιδί μου. Μα πολύ όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld