Το Υπουργείο Υγείας προτείνει επιχείρηση ευθανασιών για τα αδέσποτα με πρόσχημα τη δημόσια υγεία (;)




Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Παιδείας, Υπουργό Υγείας, Υπουργό ΥΠΑΑΤ καθώς και στα κόμματα και τους βουλευτές, κάνοντας λόγο για συντονισμένες προσπάθειες μαζικής εξόντωσης αδέσποτων τύπου Ρουμανίας.


Συγκεκριμένα αναφέρεται σε εγκύκλιο του ΥΠΑΑΤ που καλλιεργεί κλίμα πανικού και μίσους απέναντι στα αδέσποτα, σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Εκτός των άλλων αναφέρεται στο Υπουργείο Υγείας για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι προτείνει να εξαπολυθεί προγκρόμ <<ευθανασιών>> κατά των αδέσποτων με προκάλυμμα τη δημόσια υγεία, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ρουμανία!
 
Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

 Δραττόμεθα της ευκαιρίας να επικοινωνήσουμε μαζί σας αφ' ενός λόγω της εγκυκλίου του ΥΠΑΑΤ, κατόπιν αντιστοίχου πρότασης του Υπουργείου Παιδείας ,που προωθήθηκε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με πρόφαση τα περιστατικά λύσσας και στόχο τα αδέσποτα (2515/75560/18-6-2013) , σπέρνοντας  ένα παντελώς αδικαιολόγητο πανικό σε ανενημέρωτους  εκπαιδευτικούς και γονείς,  , αφ' ετέρου επειδή υπάρχουν βάσιμες διαδόσεις πως υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας  -  θα την αποκαλύψουμε όταν το  κρίνουμε αναγκαίο -  , προτείνει να εξαπολυθεί προγκρόμ <<ευθανασιών>> κατά των αδέσποτων με προκάλυμμα τη δημόσια υγεία, κατά τα πρότυπα των πρόσφατων επαίσχυντων γεγονότων της Ρουμανίας, που προκάλεσαν  και προκαλούν  την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Παγκόσμια  Κοινότητα εν γένει.

 Όταν ενημερωθήκαμε για  την ως άνω εγκύκλιο του ΥΠΑΑΤ, η οποία αποτελεί δείγμα  ορθογραφικού και συντακτικού πονήματος!!! σκεφτήκαμε να απαντήσουμε με γνωμοδοτήσεις ειδικών Καθηγητών από τις Κτηνιατρικές και άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

 Επειδή όμως αυτό το πράττουμε αδιαλείπτως κατά την τελευταία πενταετία σε φρούδες και ατέρμονες συναντήσεις, τόσο με τα διάφορα υπουργεία όσο και με στελέχη άλλων φορέων, αποφασίσαμε πως δεν έχει πλέον νόημα.
Εξάλλου επίκειται μία Παγκοσμίως σημαντική Ημερίδα στην Αθήνα  με επίκεντρο τις πλάνες γύρω από τις ζωοανθρωπονόσους τον Δεκέμβριο με προσκεκλημένους και τους Steiner, Singer και Francione.

 Παρακαλούμε λοιπόν να επανεξετάσετε τις παραγράφους 1,4 και 5 που προκαλούν – αν δεν αναλυθούν σωστά  – ανώφελη υστερία και επιθετικό πανικό, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.
 Επιμένουμε να λάβετε υπ' όψιν ότι έχουμε ανυποχώρητα εγκληματήσει απέναντι στα αδέσποτα, αλλοιώνοντας τους οντογενετικούς και τους φυλογενετικούς παράγοντές τους.

 Παρακαλούμε τέλος να διευκρινίσετε τις πληροφορίες  μας για το Υπουργείο Υγείας, καθώς είθισται τα πλέον απίστευτα τροπολογικά  επικολλήματα να   εγκρίνονται από τη Βουλή σε περιόδους ευρύτερης αναταραχής.

 Ως εκ τούτου σας πληροφορούμε πως, αν κωφεύσετε για άλλη μια φορά και εν όψει των εκλογών του Μαΐου, θα φροντίσουμε να κάνουμε την παρουσία μας έμπρακτα ηχηρή, όντας 1,5 εκατομμύριο οργανωμένοι φιλόζωοι που θεωρούμε την αντιμετώπιση των βιολογικών μας εταίρων σύμφωνα με τις Κοινοτικές Οδηγίες πολιτική  και φιλοσοφική πράξη ύψιστης σημασίας.

Φυσικά και έχουμε μοιραστεί τους προβληματισμούς μας, τις πληροφορίες μας  και την εγκύκλιο με το γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Περιβάλλοντος.
Οι προβληματισμοί αυτοί δεν θα αργήσουν να μετατραπούν σε καταγγελτικό λόγο.

Εν αναμονή των αντιδράσεών σας.


13 σχόλια:

  1. Να πάνε να γ.......ν όλοι τους. Αυτούς τους χρειάζεται ευθανασία γιατί όλοι τους είναι τομάρια. Αντε στο διάολο πια. Τώρα στα κακόμοιρα τα ζωάκια πάνε να ξεσπάσουν. Να ξεσηκωθούμε όλοι, να μην το αφήσουμε να περάσει αυτό. Ξεφτίλες. Τα ζώα έχουν πρόβλημα. Τα μούτρα τους δεν τα βλέπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μπορούμε να κάνουμε για να υπερασπιστούμε τα ζωάκια? ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε μαλακίες κάντε...όλο μπούμερανγκ θα σας γυρίσει!
    Αυτό που θέλετε να κάνετε εσείς στα ζώα θα το κάνουμε εμείς σε σας...
    Σκατόψυχοι όλοι να καείτε στην κόλαση, Α στο διάολο κερατάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τους φταίξανε τους μαλάκες τα αθώα ζωντανά;
    Να κάνουν εφθανασία στα ζώα που άφησαν στον δρόμο τα καημένα και στον μαλάκα που πρότεινε κάτι τέτοιο!!!
    Έλεος δηλαδή! Τόσα στραβά έχει αυτό το κράτος, τα αδέσποτα τους πείραξαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκλείεται παιδιά!!! Έχει κανείς την εγκύκλιο? Βλέπω έναν αριθμό αλλά μπορεί κάποιος να την βρει? Θα μιλήσω εγώ με αυτόν που πρέπει. Μην ανησυχείτε. Αποκλείεται ο συγκεκριμένος Υπ. Υγείας να έκανε κάτι τέτοιο. Κάποιο λάκο έχει η φάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SAS PROKALO GAMO THS MANES SAS! MHN DO ENAN NA RIXNEI FOLA ,GONATO MPOUNIDI KAI XLEPA STO STOMA THA FATE MOUNIA KANTE TO DOSTE MAS THN EYKERIA NA SAS 8APSOUME ! PERIMENOUME MR ADONIS GEORGIADIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ... ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ!!! Απάντησε ο Υπουργός Υγείας μέσω twitter. Για όσους δεν έχουν, δήλωσε το εξής: "Πληροφορήθηκα ότι υφίστανται σε κάποιους υπηρεσιακούς του Υπουργείου σκέψεις για τα αδέσποτα τύπου Ρουμανίας. Αποκλείεται με μένα εδώ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπήρχε περίπτωση!!! Είναι ο ίδιος φιλόζωος και ο νομικός του σύμβουλος είναι ο Θάνος Πλεύρης που όσοι ασχολείστε με φιλοζωϊκές θα ξέρετε ότι έχει αναλάβει χωρίς αμοιβή πολλές περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Είναι μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.. ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΤΟΣΗ ΔΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ. ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.. ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ.. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΤΕ? Α Κ Ο Υ Τ Ε?????? ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΠΙΑ. ΤΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αντιμετώπιση των ζώων από τους ανθρώπους δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού τους... ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld