Απίστευτο: Ο Δήμος Πύλης ζητά από τους πολίτες να μην ταΐζουν τα αδέσποτα για να φύγουν!


Αφού τα έλυσαν όλα τα άλλα προβλήματα στο Δήμο Πύλης η Δημοτική Αρχή έστειλε επιστολή προς τους δημότες που τους ζητά να μην ταϊζουν τα σκυλιά για να φύγουν από τα μέρη τους!
 
Η απίστευτη επιστολή, με υπογραφές των αντιδημάρχων Δούλαλα και Μαγκούτη έφτασε στους δημότες μόλις προ ημερών μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ, όπως διαβάζουμε στο trikalavoice.gr.

Και τι αναφέρεται σε αυτή;... «... σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων, δηλαδή να μην τα φροντίζετε ώστε να αναγκαστούν να απομακρυνθούν από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Ήδη οι πρώτες ενδείξεις σε αυτόν τον τομέα είναι θετικές»!!! 

Βλέπετε επειδή ο Δήμος είναι ανίκανος να εκπονήσει πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων, παροτρύνει τους πολίτες να αφήσει τα αδέσποτα να πεθάνουν στους δρόμους..

Διαμαρτυρηθείτε στον Δήμο Πύλης:

Τηλ: 24343 50100
Fax: 24343 50150
Email: mayor@dimospylis.gr
dpilis@otenet.gr



2 σχόλια:

  1. Καλά κάνει και μας υποδεικνύει ότι κάποιος Πρέπει να Φύγει. Υποδεικνύει και τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλαγείτε από την θλιβερή του παρουσία! Πάψτε να "ταΐζετε" το ανδρείκελο με την δική σας υποταγή και θα εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού. Αυτοί είναι τα ζόμπι της ζωής. Τρώνε σαν σκουλήκια την ικμάδα της ψυχής σας και την γενναιοψυχία που δείχνετε στους μικρούς μας φίλους. Είναι ζηλόφθονες και υπονομευτές. Δείξτε τους τον ...δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld