Κατερίνη Πιερίας: Συνελήφθησαν 17 άτομα για συμμετοχή σε κυνομαχίες


Συνελήφθησαν χθες (02.03.2013) το βράδυ, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, δεκατρείς άτομα για συμμετοχή σε κυνομαχίες.


Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο χώρου σταυλισμού ζώων ιδιοκτησίας μίας 25χρονης, διαπιστώθηκε ότι με προσωρινά υπεύθυνο έναν 36χρονο εντοπίστηκαν δεκαέξι άτομα να παρακολουθούν μονομαχία ανάμεσα σε δύο σκύλους (κυνομαχίες).
 

Από την αστυνομική έρευνα στο σημείο και σε τρία οχήματα εντοπίστηκαν συνολικά και περισυλλέγησαν επτά σκύλοι, εκ των οποίων ο ένας νεκρός. Οι σκύλοι παραδόθηκαν σε αρμόδιο κτηνίατρο του Δήμου Κατερίνης για περίθαλψη και διενέργεια σχετικών εξετάσεων.
 

Η ιδιοκτήτρια του χώρου, καθώς και ένας 41χρονος, ιδιοκτήτης ενός εκ των οχημάτων εντός του οποίου εντοπίστηκε ένας σκύλος, δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.
 

Σε βάρος των προαναφερόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου 4039/2012 «Δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή την χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό».
 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld