Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ για τα 17 σκυλιά που θανατώθηκαν στην Βαρυμπόμπη


Μυστήριο καλύπτει τη μαζική θανάτωση αδέσποτων ζώων στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης. Η αστυνομία στις 25/2/2013 δέχθηκε 20 καταγγελίες! Διαβάστε τις συγκλονιστικές περιγραφές από την τοπική φιλοζωική.


«Σήμερα 25/2/'13, η Βαρυμπόμπη μύριζε Θάνατο... Σήμερα η μέρα είχε σκοτεινό ήλιο... από το πρωί που είδαμε την ενημέρωση, σπεύσαμε στα σημεία που προλαβαίναμε με το φως της ημέρας, για να δούμε τι συμβαίνει.
 

Η πρώτη εικόνα που αντικρίσαμε ήταν γυναίκες να κλαίνε για τα αδέσποτα σκυλιά που είχαν βρει σκοτωμένα. Η εικόνα από την πλατεία, 6 σκυλιά που ζούσαν και φρόντιζαν εκεί είχαν βρεθεί νεκρά και για κατά έναν περίεργο λόγο είχαν μαζευτεί άρον άρον πριν αρχίσει ο κόσμος να συρρέει στην "κοσμοπολίτικη" κεντρική πλατεία.
 

Οι πληροφορίες όμως από κατοίκους δεν έκαναν λόγο μόνο για δολοφονίες στην πλατεία, αλλά σε όλη την ευρύτερη περιοχή, 4 είναι εκεί, 1 από δω, το άλλο μέσα σε αυλή, το άλλο έξω από την πόρτα, αυτά ηχούσαν στα αυτιά μας και ακόμα ήμασταν στην πρώτη αγέλη... όταν η σκέψη πήγε και στις υπόλοιπες αγέλες, ένας κόμπος ήρθε και έδεσε στο στομάχι μας. Φεύγοντας από την πλατεία, είχαμε 11 δολοφονημένα σκυλιά.
 

Πηγαίνοντας προς άλλο μέρος της περιοχής, αντικρίσαμε άλλα 2, εκεί που προφυλάσσονταν από το κρύο και τις βροχές και 3 ακόμα ζωντανά που μόνο και μόνο το βλέμμα τους μαρτυρούσε τι έζησαν. Κάποια τηλέφωνα που δεχτήκαμε έκαναν λόγο για ακόμα 3 σκυλιά νεκρά σε άλλη περιοχή της Βαρυμπόμπης και αθροίζοντάς τα είχαμε 16 δολοφονημένα σκυλιά + 2 πουλιά!
 

Άλλο ένα χτύπημα ήρθε στον δρόμο της επιστροφής, αφού σε ακόμα ένα τηλεφώνημα μαθαίνουμε για ακόμη ένα νεκρό μέσα σε αυλή μιας γυναίκας που κάθε μέρα μαγειρεύει για τα αδέσποτα της περιοχής. Σύνολο... 17 νεκρά ζώα και γύρω στα 15 είναι εξαφανισμένα και αυτά όχι σε ΟΛΗ την περιοχή, γιατί έπεσε το σκοτάδι και δεν μπορέσαμε να πάμε στις άλλες αγέλες.
 

Πήραμε τηλέφωνο την Άμεση Δράση για καταγραφή του γεγονότος και προς έκπληξή μας το περιπολικό που ήρθε μας έδειξε ακόμα 20 καταγγελίες από την ίδια και ευρύτερη περιοχή. Άλλο ένα περιστατικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι πέρασε ένα τζιπ του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το σταματήσαμε για να καταγράψουν το γεγονός, αφού εκτός από τα σκυλιά στην περιοχή ζουν χιλιάδες ακόμα ζώα, ώστε να κάνουν κάτι και αυτοί... Η απάντησή τους;
 

Πλήρης Αδιαφορία! Δεν υπάρχουν λόγια μόνο ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;
 

Φιλόζωοι Εθελοντές Βαρυμπόμπης».
 

Έκκληση υιοθεσίας για τα 3 εναπομείναντα αδέσποτα ζώα της περιοχής που κινδυνεύουν


Τηλ. Επικοινωνίας: 6971 817144 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld