Τα δημοφιλέστερα ονόματα σκύλων για το 2012


Έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν τα πιο δημοφιλή ονόματα σκύλων και μάλιστα για τις 10 δημοφιλέστερες φυλές. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα κορυφαία ονόματα του έτους 2012.
 
Αγαπημένο όνομα για τα θηλυκά σκυλιά για το έτος 2012 εξακολουθεί να είναι το Bella (Μπέλα) από το 2006. Κάποιοι εικάζουν πως αυτό συμβαίνει λόγω ότι τον Οκτώβριο του 2005 είχε βγεί το πρώτο βιβλίο "Twilight" (Λυκόφως) το οποίο μας εισήγαγε στην ηρωίδα του, ονόματι BellaΈνα άλλο δημοφιλές όνομα, από την ξένη σειρά "Teen Mom", είναι το Bentley.

Ανθρώπινα ονόματα
 

Πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα: Max  (Μαξ), Charlie (Τσάρλι), Jack (Τζακ), Toby (Τόμπυ), Lucy (Λούσι), Sophie (Σόφι), Sadie (Σάντυ), Chloe (Χλόη), Maggie (Μάγκυ). Καθώς οι άνθρωποι αναπτύσουν περαιτέρω δεσμούς με τα σκυλιά τους, είναι απολύτως λογική η τάση που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια να δίνονται ανθρώπινα ονόματα στα κατοικίδια. Ίσως αυτό να δείχνει και την τάση του ανθρώπου να εξανθρωπίζει τα ζώα.

Παλιά φαβορί και ανερχόμενα αστέρια!

 
Ο Max γιορτάζει το έβδομο έτος του στο Νο 1 και για τα τελευταία 13 χρόνια ο Rocky (Ρόκυ) έχει μπει στο Top 5, ενώ το όνομα Bear βρίσκεται στο Τop 10. 
Κάποια ονόματα φαίνεται πως έχουν φωλιάσει στις καρδιές των ιδιοκτητώνΩστόσο τα ονόματα Zeus (Δίας) και Thor (Θορ) ολοένα και ανεβαίνουν στην λίστα προτίμησης των ανθρώπων μαζί με το Milo, Blue, Gunner και Jax.

Πολλά από τα ονόματα για τα θηλυκά σκυλιά έμειναν στην ίδια θέση προτίμησης όπως και πέρυσι, όμως το όνομα
Lola (Λόλα), ένα όνομα που είναι σταθερά σε άνοδο κατά την τελευταία δεκαετία, ανέβηκε τρεις θέσεις στο Νο 5. Το όνομα Coco μπήκε στο Top 10 για πρώτη φορά φέτος και μερικά άλλα ονόματα όπως Rosie, Luna, και Nala εικάζεται πως θα μπουν στην λίστα προτίμησης το επόμενο έτος.



2 σχόλια:

  1. Tα δικά μου σκυλιά πάντως τα λένε Ηρα, Νέλλο (από το κανέλλος επειδή είναι κανελλι το χρώμα του) και την γάτα μου την λενε Μέλλυ ( επειδη είναι μελί χρώμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δικά μου τα σκυλιά τα λένε Βίδρα και Ράστα(επειδή είναι παράξενος σαν το κούρεμα!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld