Καλαμπάκα: Κρέμασε τον σκύλο του αλλά οι κάτοικοι της περιοχής αδιαφόρησαν


Ακολουθεί Καταγγελία αναγνώστη στην ιστοσελίδα off-road.gr


Η βόλτα που κάναμε το ΣΚ (3-4 Νοε) δεν κατέληξε καλά. Όχι δεν αφορά εμάς ή τα αυτοκίνητα. Εν περίληψη, όταν χάλασε μια αντλία καυσίμου ο Ηλίας και ο Λάμπρος έφυγαν να φέρουν ένα ανταλλακτικό. Γύρισαν με το καλό τα μαζέψαμε και φεύγοντας, λίγο πριν φτάσουμε στην άσφαλτο, μου λεει ο Ηλίας:

- Μην κοιτάξεις δεξιά, έχουν κρεμάσει ένα σκύλο!


- Ε, που; Γιατί;
- Μας είπε ο τύπος ότι τον κρέμασε για παραδειγματισμό, «Γιατί δεν έκανε καλά»!

Λίγα μέτρα αργότερα είδα και κατέγραψα σε video την περιοχή, το οίκημα, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (με τους αριθμούς τους) αλλά και τον ιδιοκτήτη φάτσα κάρτα να λεει στην κάμερα ότι ο σκύλος είναι δικός του και κρεμάστηκε μόνος του!

Να συμπληρώσω ότι σίγουρα ο σκύλος πέρασε και το σχοινί γύρω-γύρω από κάτω και άνω γνάθο για να μην δαγκώσει και κανέναν!

Απο χθές το απόγευμα τρέχω στις αστυνομίες και μιλάω συνεχώς στο τηλέφωνο για να μην περάσει αυτό έτσι.

Η αστυνομία της Καλαμπάκας πήγε αλλά φυσικά το είχαν μαζέψει.

Μόλις ολοκλήρωσα την κατάθεση και παρέδωσα το αναλύτικο video στην αστυνομία, το οποίο θα πάει στον εισαγγελέα, με όλους μας σαν μάρτυρες.

Το συμβάν έγινε μόλις 11.5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Καλαμπάκας και 2.5 χιλιόμετρα πριν από το χωριό Βλαχάβα αριστερά σε κάτι στάνες.

Λυπάμαι όχι μονο για το σκύλο και την κατάντια του τύπου αυτού, αλλά και για τα παιδιά του και τους περίοικους που δεν κάνανε τίποτα.

Λιγο πριν, είχαν περάσει από το σημείο αυτό και περίπου 10-12 enduraδες τοπικοί και ... ούτε αυτοί κάνανε τίποτα.

Το χειρότερο είναι ότι τοπικοί στα Τρίκαλα, μου είπαν να μην κάνω τίποτα γιατί: "Δε φταίει αυτός, έτσι έχει μάθει" !!!! 



Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο 
 





5 σχόλια:

  1. Ντρέπομαι για λογαριασμό αυτού του κτήνους!!!!! Ντρέπομαι και για τους υπόλοιπους που το είδαν και δεν έκαναν τίποτα!!! ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!! Πότε θα το καταλάβουν όλοι επιτέλους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρέμασμα για παραδειγματισμό όλοι οι θύτες και οι συνένοχοι στα εγκλήματα. Ο άνθρωπος χρειάζεται βούρδουλα και φόβο για να συμπεριφερθεί ως... άνθρωπος. Είναι το τελευταίο πλάσμα που θα έπρεπε να υπάρχει στη γη. Μύγες, σκουλήκια, κουνούπια, πολύ ανώτερα πλάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τραγικό , παράλογο και ακραία άρρωστο... Δυστυχώς η παιδεία κάποιων ανθρώπων είναι πολύ χαμηλή , όχι φυσικά σε επίπεδο μόρφωσης, αλλά σε επίπεδο σεβασμού σε κάθε μορφή ζωής. Το ίδιο θα έκανε ενδεχομένως και σε άνθρωπο, αλλά είναι θρασύδειλος και εκτονώθηκε στο άκακο και αδύναμο ζωντανό άτυχο πλάσμα... Ντροπή σε όλους όσοι έμειναν άπρακτοι σε αυτό το έγκλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο φίλο που δεν το άφησε να περάσει έτσι και φωτογρ/σε και τις πινακίδες τον αυτοκινήτων που βρίσκονταν εκεί, και κατάφερε να φτάσει μέχρι την εισαγγελία. Είμαι περίεργος εν έτη 2012, πόσο θα τιμωρηθεί αυτός και οι γείτονές του που έδειξαν εγκληματική αδιαφορία. (πρέπει να βρεθεί ένας δωρεάν δικηγόρος με πείρα σε αυτά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld