Εκάλη: To ''χωριό των πλουσίων'' που δεν άπλωσε το χέρι του στην Destiny

Στην φωτογραφία που βλέπετε είναι η Destiny. Κάποτε ήταν ένας υγιής σκύλος. Πιθανόν να είχε και κάποιο σπίτι. Περιφερόταν στην Εκάλη στην κατάσταση που βλέπετε αλλά φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτήν. Που χρόνος για κάτι τέτοια. Εκεί οι πλούσιοι και οι φίρμες έχουν άλλες προτεραιότητες. Χρόνος για το ''βρωμόσκυλο'' πώς θα βρεθεί; Αφήστε που κανείς δεν θα καταδεχόταν να την ακουμπήσει...

H φιλοζωική οργάνωση ''Save a greek stray'' ήταν εκείνη που την έσωσε από την μοναξιά της και από τον αργό βασανιστικό θάνατό της.

Η Destiny μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα, καθώς οι εξετάσεις της βγήκαν αρνητικές σε ερλίχεια και λεϊσμάνια και οι βιοχημικές της ήταν πολύ καλές!

Ξεκινάει λοιπόν η μάχη και πιστεύουμε πως θα έχουμε σίγουρα νικήτρια! Καλό αγώνα
Destiny, η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου! 





Ενημέρωση 3/9/2012

Η  Destiny δυστυχώς δεν κατάφερε να βγεί νικήτρια σε αυτή την δύσκολη μάχη..Καλό ταξίδι..

 dogw0rld.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Καλό αγώνα μικρούλα! Σίγουρα θα βγεις νικήτρια! Μπράβο Isabelle!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I am sorry but you got "Your FACTS" a bit wrong - Isabella Hillmayr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A.R.
    "Καλησπέρα σε όλους. Αν ειναι η σκυλιτσα που νομιζω θελω να δωσω μερικες διευρκινισεις για την Destiny. Ειναι περιπου 1,5 έτους. Εγω δουλευα μεχρι τον Φεβρουαριο σε κτηνιατρικη κλινικη στην Εκαλη. Η σκυλιτσα αρχικα εμφανισθηκε πισω απο την κ
    λινικη κατω απο τη Λεω. Θησεως. Ζουσε σαν φαντασμα και κρυβοταν στα χωραφια. Απλα ενιωθες την παρουσια της. Ηταν τοσο φοβισμενη που δεν μπορουσα ουτε φωτογραφιες να τραβηξω. Ειχα προσπαθησει με ηρεμιστικα να την πιασω αλλα χχωρις αποτελεσμα. Ειχα παει και με γιατρους εκει αλλα τιποτα, Ειχαμε παει και με τον συνεργαζομενο τοτε κτηνιατρο με τον Δημο Κηφισιας αλλα αποτυχαμε πολλες φορες. Δεν πιανοταν. Ο μοναδικος συντροφος της ηταν ο αρσενικος που φαινεται στις φωτογραφιες. ρειαζεται και αυτος βοηθεια. Τοτε του εκανα υποτυπωδη αγωγη για ψωρα και καλαζαρ.Ετσι την αναγνωρισα, Καποια στιγμη εξαφανισθηκαν. Προφανως αρχισαν να απομακρυνονται μεχρι που εφθασαν στον Βασιλοπουλο. Δεν ειναι παρα πολυ μακρια.ο Δημος δεν αδιαφορησε, αλλα κανεις δεν μπορουσε να την πιασει. Ο κτηνιατρος τοτε ειχε δεχθει πολλες κλησεις, Μεχρι και με φυσοκαλαμο πηγαμε. Αλλα ηταν παρα πολυ φοβισμενη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld