Ζευγάρι πνίγηκε στην προσπάθειά τους να σώσουν τον σκύλο τους!

Η Πατρίσια με τον σύζυγό της Ντόναλντ και το σκυλάκι τους τον Σέντι έκαναν βαρκάδα στη λίμνη της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ, όταν το σκυλάκι πήδηξε στο νερό. Σύμφωνα με την επικρατέστερη άποψη, πρώτος πήδηξε ο Ντόναλντ στο νερό για να σώσει τον Σέντι. Σε λίγο άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Είχε βεβαρυμένο ιστορικό υγείας και κάτι συνέβη που τον έκανε ανίκανο να κολυμπήσει. Η γυναίκα του, μπροστά σ’ αυτή τη σκηνή βούτηξε στο νερό, παρόλο που δεν ήξερε κολύμπι.

Οι απεγνωσμένες φωνές της Πατρίσιας για βοήθεια ακούστηκαν από άλλα πληρώματα σκαφών που έπλεαν στην περιοχή. Όταν έφτασαν στην σκηνή, ήταν ήδη πολύ αργά. Ανέσυραν τα πτώματα του ζεύγους. Το σκυλάκι η Σέντι σώθηκε. 

Η κόρη του ζεύγους συντετριμμένη δήλωσε ότι η συμπεριφορά των γονιών της δεν την εξέπληξε. Αγαπούσαν τόσο πολύ το σκυλάκι τους που θα διακινδύνευαν ακόμα και τη ζωή τους για να το σώσουν. Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από 40 χρόνια και η σχέση τους ήταν πολύ στενή.
 

Το σκυλάκι σώθηκε, αλλά έμεινε ορφανό. Η κόρη του ζεύγους ομολόγησε ότι δεν είχε την ψυχική δύναμη να κρατήσει τον σκύλο που της θύμιζε τόσο έντονα τους γονείς της. Η αδελφή της Πατρίσιας όμως το έβαλε στο σπίτι της και του έδωσε όλη την αγάπη και φροντίδα που είχε ανάγκη.

Μπορείτε να δείτε τώρα ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το θέμα μας:

 
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld