Κοζάνη: Του έβγαλαν τα μάτια και το άφησαν να βασανίζεται στο δρόμο


Στις 22/8 το απόγευμα στο χωριό Λευκοβρυση Κοζάνης βρέθηκε από φιλόζωους σκυλί να κείτεται στο δρόμο. Αρχική εκτίμηση, και ενώ το ζώο είχε τις αισθήσεις του, ήταν ότι έπεσε θύμα τροχαίου! 

Αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο στη Κοζάνη όπου και ανέλαβε το επείγον περιστατικό. Τελικά και σύμφωνα με την γνώμη του κτηνιάτρου το σκυλί έπεσε θύμα κακοποίησης! Η περιγραφή είναι ανατριχιαστική!

Βρέθηκε με βγαλμένο τον αριστερό βολβό του ματιού και το δεξιό μάτι χαρακωμένο και κατεστραμμένο! Τα μοναδικά τραύματα του σκύλου ήταν τα κατεστραμμένα του μάτια, ένα κόψιμο στο κάτω δεξιό χείλος του σαγονιού του και ένα ακόμη βαθύ κόψιμο στην αριστερή πλευρά ανάμεσα στην επάνω και κάτω γνάθο! 

Κάνουμε έκκληση μήπως κάποιος κάτοικος της περιοχής έχει στοιχεία να μας δώσει σχετικά με το άμοιρο ζώο, είναι ημίαιμο λυκόσκυλο. Δυστυχώς κτήνη με ανθρώπινη μορφή κυκλοφορούν ανάμεσά μας ανενόχλητοι! Όποιος παρατήρησε ύποπτες κινήσεις ή έχει ενοχοποιητικά στοιχεία για συγκεκριμένο άτομο παρακαλώ να μας πληροφορήσει.

Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ»

2 σχόλια:

  1. krima einai an kserei kapoios kati as milisei ayrio mporei na einai to diko sas i to diko moy zwaki stin thesh toy dystixos yparxoun polla arrwsta typakia anamesa mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καταρα μου να τον ακολουθει αιωνια τον αιτιο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld