Όταν οι εικόνες μιλούν

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τον Steve Micallef Eynaud στην πόλη Kataragama, σε μια επαρχία της Σρι Λάνκα.

Απεικονίζει μια αδέσποτη σκυλίτσα που σηκώνει απαλά το πτώμα του νεκρού βρέφους της ώστε να το μεταφέρει στη σκιά ενός στάβλου.

Εκδιώχθηκε από τους κατοίκους και θέλησε έπειτα να μεταφέρει το νεκρό κουτάβι σε άλλη περιοχή. Της ήταν αδύνατον να το αποχωριστεί, ακόμα και νεκρό..

Ο φωτογράφος ακουλούθησε την σκυλίτσα μετά τη λήψη της φωτογραφίας.  

Μερικές μητέρες δεν μπορούν να αποδεχθούν το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου. Ακόμα κι όταν αυτές οι μητέρες είναι τετράποδες..Άλλωστε την αγάπη, τα τελευταία χρόνια, την βρίσκουμε περισσότερο στα ζώα παρά στους ανθρώπους.
 
Μια τραγική και πολύ θλιβερή σκηνή..

dogw0rld.blogspot.gr 

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι πάντα τόσο ρόδινα τα πράγματα. Εμάς πρόσφατα γέννησε η σκύλλα 10 κουτάβια και δεν ήθελε. Πρόλαβε σκότωσε το ένα και φυλάγαμε τα υπόλοιπα όλο το 24ωρο για να μην σκοτώσει τα υπόλοιπα. Εννοείται ότι δεν τα θήλασε και με υπεράνθρωπες προσπάθειες της γυναίκας μου , κατάφερε να επιζήσουν τα μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Άλλωστε την αγάπη, τα τελευταία χρόνια, την βρίσκουμε περισσότερο στα ζώα παρά στους ανθρώπους. ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (Βασισμένος σε αυτά που διαβάζω κάθε μέρα στο site σας. Πολλά πάρα πολλά ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς ίχνος συναισθήματος ζούνε ανάμεσα μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμβαίνουν και τέτοια περιστατικά όπου οι μητέρες απαρνούνται τα μωρά τους. Όμως, ΓΙΑ ΟΛΑ υπάρχει κάποιος λόγος. Αν μας ενδιαφέρει, το ψάχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld