Αθήνα: Έσωσαν σκυλί από παράπηγμα Λαθρομεταναστών



Αυτό το σκυλάκι βρέθηκε σήμερα 9/7/12, σε παράπηγμα Λαθρομεταναστών Αλγερινών - Nιγηριανών στην Βυλαρά 9, πίσω απο το εγκαταλελειμμένο Ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑΙΑ, στην Ομόνοια.

Στο συγκεκριμένο παράπηγμα γίνονται συνέχεια καταγγελίες για αρπαγές ζώων όπου και χρησιμοποιούνται για διακίνηση ναρκωτικών και όχι μόνο !

Για δεύτερη φορά στο σημείο έσπευσε εθελοντής, Ενεργό μέλος της Ομάδας μας και με την συνοδεία 8 ανδρών της ομάδας Ζήτα οπου τους ευχαριστούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, κατάφερε να απεγκλωβίσει και να σώσει το σκυλάκι.

Να ενημερώσουμε δέ πως μέσα σε εναν μήνα εχουν εξαφανιστέι 7 ζώα ανάμεσα σε αυτά το ένα ήταν η Μπέτυ(Κυψέλη) , που σώθηκε και τώρα το κουταβάκι.

Ενδεχομενως το σκυλάκι αυτό να έχει κλαπεί !Το γνωρίζετε - Το αναζητά κανείς ? Ειναι ένας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ κούταβος και δυστηχώς αν δεν βρεθεί ο Ιδιοκτήτης του ή Οικογένεια για Υιοθεσία θα παραμείνει στους δρόμους.

Το σκυλάκι αυτην την στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση Σόκ μιάς και τα ουρλιαχτά του ξεσήκωσαν και ευαισθητοποιήσαν κάτοικο της περιοχής όπου και έτσι επικοινώνησε μαζί μας
 
Τηλ.Επικοινωνίας : 6944 731673 ή στο FB

Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων-ΑΘΗΝΑ

1 σχόλιο:

  1. Να υποθέσουμε στο "παράπηγμα λαθρομεταναστών Αλγερινών - Nιγηριανών στην Βυλαρά 9", μπούκαρε ελληνόψυχος (ήτοι χρυσαύγουλος) ξάδελφος του Chuck Norris; Να υποθέσουμε ότι οι "λαθρέποικοι" δεν θα ξαναενοχλήσουν ελληνική ψυχή; Στης Καισαριανής τον τοίχο, ή σε κρεματόριο τιμωρήθηκαν;

    Stick to the facts:
    Οι Νιγηριανοί είναι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι, όσο και οι κατεξοχήν "μαφιόζοι της Μαύρης Ηπείρου", πουλάν ηρωίνη, και δεν (ΑΡΝ) είναι πεινασμένοι. Οι Αλγερινοί είναι Μουσουλμάνοι.. Υπό _κ α ν ο ν ι κ έ ς__σ υ ν θ ή κ ε ς, οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε ούτε χοιρινό, πολλώ δε μάλλον "σκυλάκι καπαμά".. Εάν η χώρα μας τους έχει απομονώσει και τους έχει στην ξεφτίλα και στην πάγια πείνα, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πέσουν στο κατάντημα να τρώνε ό,τι βρουν, από σκουπίδια, μέχρι ό,τι κινείται και αναπνέει, και πάλι πόσο πιο διαφορετικοί μπορεί να είναι από τους Λατιναμερικάνους ποδοσφαιριστές που έφαγαν πεθαμένους συντρόφους τους, ή από τους ταλαίπωρους Μεσολογγίτες που έφαγαν Κοζάκους αιχμαλώτους??? Ξεκολλάτε με τις μακακίες πια: η Ελλάδα πεθαίνει, και οι δράστες δεν είναι οι εγκλωβισμένοι μη-μετανάστες, μη-Έλληνες, μη-άνθρωποι... http://ametroepeia.pblogs.gr/2010/11/aima-timh-hrysh-plhgh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld