Σκύλοι παίζουν μπάλα κάτω από το νερό!

 
Ο αμερικανός φωτογράφος Σεθ Καστίλ άρχισε πριν από μία πενταετία να φωτογραφίζει σκύλους. 
 
Κάποια στιγμή, όταν έπαιζε με ένα σπάνιελ, επιχείρησε να το φωτογραφίσει μέσα στο νερό και το αποτέλεσμα τον εντυπωσίασε. Εκτοτε φωτογράφισε δεκάδες. Για να το επιτύχει αυτό ασχολείται μαζί τους επί τουλάχιστον μία ώρα ώστε να κερδίσει, όπως ο ίδιος λέει, την εμπιστοσύνη τους. Το ποια τεχνική ακριβώς χρησιμοποιεί για να το πετύχει, είναι μυστικό. Αλλά οι ιδιοκτήτες των σκύλων είναι πάντα μπροστά.


1.
Δεν είναι αγριάδα αυτό που εκπέμπουν αλλά ενθουσιασμός για να πιάσουν το μπαλάκι στο νερό της πισίνας. Αριστερά είναι ένα κόλεϊ και δεξιά ένα λαμπραντόρ. Ο φωτογράφος που τράβηξε την εικόνα ήταν κι αυτός μέσα στο νερό. Κάθε φωτογραφία με μακροβούτι σκύλου τη χρεώνει – σε όσους του εμπιστευτούν τον σκύλο τους – 900 δολάρια.


2.
Αυτό είναι ένα μπουλντόγκ που βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει άλλο μπαλάκι. Φωτογραφισμένο είτε μέσα στο νερό είτε εκτός, η διαφορά είναι ελάχιστη.


3.
Το μικρόσωμο ντάτσχαντ δεν διστάζει ούτε κι αυτό να βουτήξει στην πισίνα. Οπως όλα τα σκυλιά, πηδά στο νερό με δική του θέληση και όχι με το ζόρι. 
 

4. Εχει τη φήμη άξιου φύλακα όταν βρίσκεται στη στεριά. Είναι ένα βελγικό τερβίρεν, σαν λυκόσκυλο δηλαδή, και αν κρίνει κανείς από τα σαγόνια του, τα ίδια καθήκοντα μπορεί να επιτελέσει και κάτω από το νερό. 
 

5.
Αν δεν πέρασε το μπαλάκι για μπριζόλα, τότε δεν αποκλείεται στο απώτατο παρελθόν να είχε κοινό πρόγονο με τον λευκό καρχαρία.


6.
Μπόρντερ κόλεϊ ή αλλιώς κόλεϊ των συνόρων. Θεωρείται από τα καλύτερα τσοπανόσκυλα με καταγωγή από τη Βρετανία.


7.
Σ’ αυτήν τη φωτογραφία το μαύρο λαμπραντόρ δείχνει να απολαμβάνει το μακροβούτι. Μοιάζει λες και κάνει κρόουλ και έχει βουτήξει το κεφάλι στο νερό για να βγάλει τον αέρα από τα πνευμόνια του.


8. Ενα άλλο λαμπραντόρ σε ελεύθερη κατάδυση και με πιο ιδιαίτερο στυλ, βουτά σε άγνωστο βάθος και πιάνει το μπαλάκι για τις ανάγκες της φωτογράφισης. 
 
tanea.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld