ΣΟΚ στη Γερμανία: Βρέθηκαν γδαρμένα σκυλιά πεταμένα σε ποτάμι

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Σοκ στις όχθες του ποταμού Niers κοντά στο Ντίσελντορφ.
 
Μετά από ειδοποίηση που δέχτηκε η Αστυνομία, ανακάλυψε σκυλιά, τα οποία τους είχαν αφαιρέσει το δέρμα και τα είχαν πετάξει στον ποταμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία τα σκυλιά πρέπει να τα είχαν πετάξει μέρες πριν πιο μακριά και τα ξέβρασε το ποτάμι εκεί.

Αυτή είναι η Γερμανία εν έτη 2011 που θέλει να κυβερνήσει την όλη Ευρώπη ? 



nyxtobaths.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. το σχολιο σου για το αν αυτη η Γερμανια θελει να κυβερνησει την Ευρωπη ειναι εντελως ηλιθιο. Εδω εχεις ενα περιστατικο μονο σε πλυθησμο 80.000.000 ανθρωπων. Δεν εχει παγια τακτικη της χωρας οπως η Ρουμανια, η Ελλαδα ή η Ουκρανια απεναντι στα αδεσποτα για να καταδικασεις μια χωρα. Στο κατω κατω δεν ξερεις εαν το εκανε Γερμανος αυτο...κατσε πρωτα να μαθεις και μετα γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη εαν αναδημοσιευες αποσπασματα απο το "ο Αγων μου" δεν θα εφερες καμια ευθυνη? Δεν θα θεωρουνταν οτι η σελιδα σου προωθει τον ναζισμο? Νομιζεις οτι μπορεις να αναδημοσιευεις χωρις να φερεις καμια ευθυνη? το θεμα των 5 σκυλιων στο Νισελντορφ εχει βγει σε διαφορα sites. Εαν χτυπησεις το "skinned dogs dusseldorf" στο google θα σου βγαλει μερικα δημοσιευματα που εχουν ενημερωση για το θεμα χωρις ηλιθια σχολια. Εσυ διαλεξες το πιο ευκολο. Αντεγραψες το μεταφρασμενο...Θα μπορουσες να βαλεις απευθειας σελιδα απο την εφημεριδα του Ντυσελντορ, να ενημερωσεις και ν'αφησεις το σχολιο για τον αναγνωστη. Ας εβαζες τις φωτογραφιες και ας ανεβαζες την πηγη μονο για την φωτογραφια και ξεχωριστα την πηγη για το κειμενο με τον συνδεσμο του κειμενου για οποιον θελει να παει να το βρει.
    Για οτι ανεβαζεις εχεις ενα βαθμο εμπλοκης. Διαφορετικα να σου στειλουν και οι νεοναζι μερικα κειμενα τους να βαλεις. Τ'αγαπουν και αυτοι τα ζωα, τι προβλημα θα εχεις? Επειδη θα ειναι νεοναζι?

    Για τους πινακες που αναφερεσαι βλεπω πως δεν εχεις καν ιδεα τι λες. Ποιους πινακες, ποιες ερευνες? Οταν η Ρουμανια ψηφιζει στο κοινοβουλιο την ελευθερη εξοντωση των αδεσποτων δεν μιλαμε για ερευνα. Μιλαμε για νομο του κρατους. Οταν η Ελλαδα εχει παγια τακτικη ως κρατος την αδιαφορια και με την παρανομη εγκυκλιο Κιλτιδη να τα εμποδιζει να βρισκουν οικογενεια εκτος συνορων μιλαμε για νομο του κρατους. Για ποια ερευνα μιλας?
    Η Γερμανια εχει την προστασια των ζωων στο συνταγμα της. Την επομενη φορα που θα αντιγραψεις αρθρο φροντισε να ειναι σκετο απο σχολια και να εχει μονο το ενημερωτικο κομματι. Ασε τα σχολια για τους αναγνωστες σου. Εχουν μυαλο και θα κρινουν το γεγονος, δεν χρειαζεται εσυ να αντιγραφεις προβοκατορικα σχολια εκμεταλευομενος το μισος των Ελληνων προς τους Γερμανους λογω της τρεχουσας καταστασης.

    Το μονο παρηγορο στην υποθεση αυτη ειναι οτι εισαι απλα ενας blogger χωρις ιδιαιτερη μορφωση (αυτο φαινεται απο τον τροπο που γραφεις) και αυτοι που θα επαιρναν στα σοβαρα τα σχολια σου ειναι της ιδιας συνομοταξιας. Ομως και για σενα αλλα και γι'αυτους υπαρχει ελπιδα οταν υπαρχει καποιος που θα τους πει δυο λογια για το πως πρεπει να παρουσιαζουν δημοσια τα γεγονοτα χωρις να προπαγανδιζουν και χωρις να προβοκαρουν. Δυστυχως για σενα ενας απο αυτους ειμαι εγω. Εαν βεβαια πεσω θυμα λογοκρισιας τι να κανουμε ... bad luck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Αυτή είναι η Γερμανία εν έτη 2011 που θέλει να κυβερνήσει την όλη Ευρώπη ? "

    to skefteikate polu gia na to grapsetai auto??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld