Οι πιο ακριβές φυλές σκύλων παγκοσμίως

Ενώ το κόκκινο Θιβετιανό Μαστίφ είναι το πρώτο σκυλί που πωλείται για £ 1,000,000, πλήθος άλλων φυλών έχουν γίνει όλο και περισσότερο πολύτιμα τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθιστούν κάποια σκυλιά ακριβά, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας της φυλής τους (σωστή εκτροφή ράτσας), τη σπανιότητά τους, και το εάν είναι απόγονοι σκύλων που έχουν τιμηθεί με βραβεία και έχουν βγει νικητές.

Εδώ είναι οι 10 πιο κορυφαίες φυλές σκύλων, βασισμένες κατά προσέγγιση στη μέση τιμή πώλησής τους στο εξωτερικό: 


1. Το Löwchen ένα μικρό, μακρύτριχο σκυλί που ήταν δημοφιλές κατά τη διάρκεια της αναγέννησης αλλά που εξαλείφθηκε μέχρι το 19$ο αιώνα. Τώρα ένα κουτάβι ράτσας Löwchen στοιχίζει από £3,000 ως £5,000 κατά μέσον όρο.



2. Το Canadian Eskimo Dog είναι μια άλλη φυλή που σχεδόν εξαλείφθηκε επίσης.Το 1963 υπήρξε μόνο ένα καταχωρημένο σκυλί αυτής της ράτσας στον Καναδά. Σήμερα, ένα κουτάβι κοστίζει γύρω στα £4,500.


3. Το Samoyed, ένα μεσαίου μεγέθους χνουδωτό σιβηρικό σκυλί ελκήθρων.Το Samoyed έχει γίνει πολύ δημοφιλές στις εκθέσεις, αλλά είναι μια φυλή με πολλές απαιτήσεις συντήρησης. Τα κουτάβια κοστίζουν μεταξύ £2,500 και £4,500.


 4. Το Cavalier King Charles Spaniel μπορεί να "διατάξει'' ένα πριγκηπικό ποσό μεταξύ £600 και £9,000.


 5. Το Rottweiler μπορεί να το βρείτε με τις τρομακτικές τιμές μεταξύ £1,500 και £5,000.

 6. Το Θιβετιανό Μαστίφ είναι το ακριβότερο σκυλί στο κόσμο λόγω της υψηλής ζήτησης από τους κινέζους εκατομμυριούχους, αλλά είναι δυνατό να πάρει κάποιος κουτάβι μεταξύ £2,000 και £3,000.


7. To Αγγλικό μπουλντόγκ.Tα αρσενικά μπουλντόγκ μπορούν εύκολα να συντρίψουν τα θηλυκά κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, για αυτό η τεχνητή γονιμοποίηση είναι κοινή. Το μεγάλο μέγεθος των κεφαλιών τους απαιτεί επίσης καισαρική τομή στην γέννα.Κοστίζουν γύρω στα £1,500 με £2,000.


 8. Το Egyptian Pharoah Hound λόγω της σπανιότητάς τους μπορούν εύκολα να κοστίσουν από £1,500 σε £2,000.



9. Το Μπίρντιντ Κόλλεϊ (Bearded Collie) ένα σκυλί εργασίας και συντροφιάς που χρησιμοποιούταν αρχικά από τους σκωτσέζους βσκούς μπορεί να στοιχίσει από £500 έως £600.


 10. Το Akita μια ιαπωνική φυλή που ονομάστηκε έτσι από το νομαρχιακό διαμέρισμα στο βόρειο μέρος του νησιού Honshu.Αυτά τα σκυλιά κοστίζουν μεταξύ £300 και £500.

dogw0rld.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ρε παιδια... εχετε σαν συνθημα "μην αγοραζετε σκυλους απο petshops" και βαζετε τετοιο αρθρο;;; ειλικρινα, ποιο το νοημα;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκυλους δεν αγοραζουμε απο πετ σοπς αλλα απο αξιοπιστους εκτροφεις που υπαρχουν για την καθε φυλη. Καλο ειναι να ενημερωνομαστε λοιπον πρωτα..
    Οχι στα πετ σοπ, ναι στις υιοθεσιες και στην αγορα απο αξιοπιστους εκτροφεις..
    Για οποιαδηποτε αλλη απορια εδω θα ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld