Δίνεται για υιοθεσία καθαρόαιμο θηλυκό πίντσερ

 


Η Τσίχλα είναι το σκυλάκι για το οποίο εκανα απιστευτο καβγά στο κυνοκομείο. Ο εργατης του κυνοκομείου δεν μου την εδινε και μαλιστα ειπε οτι του χαλάω τη δουλεια. Το θεμα είναι οτι αντιδρα ετσι μονο αν παιρνουμε καθαροαιμα.
Την πηγαν εκει τα αφεντικα της κρατώντας τη σα προβατο κρεμασμενο απο το ενα ποδαρακι που τη ποναει τωρα. Δεν την ηθελαν αλλο καθως δεν ειχαν χρονο για να τη βγαζουν βολτα οποτε το σκυλακι λερωνε μεσα και δυσκολευεται με το λουρι.
Η Τσίχλα είναι πολυ ταλαιπωρημενη. Βρεθηκε πριν 2 μηνες στο δρομο την πηραν οι ιδιοκτητες της οχι γιατι την αγαπησαν αλλα γιατι ηταν καθαροαιμο. Και εχθες πηγαν να την πεταξουν στη κυριολεξια στο κυνοκομειο Λαρισας. Είναι πολυ καλη. Ηρεμη φιλικη με παιδια μικρα και με ολα τα ζώα. Δεν ειναι νευρικη και δε γαβγιζει χωρίς λογο. Δε μου εχει λερωσει μεσα αλλα τα εκανε σε πανα. Τη βγαζω βολτα για να μαθει το λουρι. Εχει αναγκη πολυ αγάπη καθως στα 5 της χρόνια δε βρεθηκε κανενας να την αγαπησει πραγματικα.
Αξιζει την αγάπη σας αλλα και την υπομονη σας για να μαθει καποια πράγματα. Θα δωθεί με συμβολαιο υιοθεσίας και συμφωνία για στείρωση.
Τηλ 6937419031
ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

4 σχόλια:

  1. Κούκλα είναι! Έχω και γω ένα το ίδιο και είναι καταπληκτικά σκυλιά! Πανέξυπνα, μπορείς εύκολα να τα εκπαιδεύσεις και κάνουν πολύ καλή συντροφιά! Ας το πάρει κάποιος το κουκλί! Μακάρι να ήμουν κοντά και θα την έπερνα εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ?ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δοθηκε το μικρουλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΝΙ Η ΤΟΥ ΠΙΝΤΣΕΡ ΟΠΩς ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΤΣΟΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΜΕ ΜΙΝ ΠΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΕΙΡΩΤΗΤΑ Η ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΥΒΡΙΔΙΣΜΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΛΟΥς ΓΕΝΝΗΤΟΡΕς ΤΟΥς ΤΑ ΜΙΝ ΠΙΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΙ.ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕς ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΠΩς ΣΤΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΕΙΑς ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕς ΕΥΘΡΗΠΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ (ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ)ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗς ΔΕΝ ΤΗς ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 14.5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld