Ρόδος-Στεγνά: Πυροβόλησε 5 σκυλιά γιατί του έφαγαν τα ζώα του!



Στην περιοχή Στεγνά της Ρόδου, χθες 11 Φεβρουαρίου, ένα ανθρωπόμορφο κτήνος, που θέλει να λέγεται άνθρωπος, βγήκε στον δρόμο και με την καραμπίνα του σκότωσε πέντε σκυλιά. Τα τέσσερα ζώα ήταν αδέσποτα, ενώ το πέμπτο θύμα ανήκε σ’ έναν γείτονά του. Ο φονιάς βγήκε εκτός ορίων και λογικής, επειδή κάποιο σκύλος τού έφαγε ένα από τα οικόσιτα ζώα του (κατσίκες ή κότες…).

Για ακόμα μία φορά, οι υπάνθρωποι εκδηλώνουν την επιθετικότητά τους στα ζώα, αντί να προστατεύσουν καλύτερα την «περιουσία» τους από τα φυσικά και φυσιολογικά ένστικτα των σκύλων.
Για ακόμη μία φορά, κάτοχοι όπλων, προφανώς κυνηγοί, χρησιμοποιούν ανενόχλητοι τα όπλα τους. Πότε θα τα στρέψουν εναντίον κάποιου ανθρώπου που θα τους εκνευρίσει; Να το περιμένουμε κι αυτό;

Για ακόμα μία φορά, οι κάτοικοι της κλειστής κοινωνίας της Ρόδου, ενώ γνωρίζουν, σιωπούν και δεν καταγγέλλουν το γεγονός στην Αστυνομία! Εκείνοι που δεν είδαν τον δράστη, υποψιάζονται ότι είναι ο ιδιοκτήτης μιας πολύ γνωστής ψαροταβέρνας στα Στεγνά. Χωρίς στοιχεία και μάρτυρες δεν μπορούν να του καταλογίσουν το έγκλημα.
 
http://www.greek-radar.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld